Dry needling Den Bosch - FysioMaatwerk Den Bosch

Dry needling Den Bosch


Heeft u last van uw spieren? Last van stijfheid of pijn met of zonder uitstraling? Of heeft u het gevoel dat de pijn in uw spieren uw bewegingsvrijheid verminderen? Dan is dry needling misschien wel de oplossing voor uw klachten! Dry needling is een specialisme binnen de bredere tak van de fysiotherapie, die de laatste tijd aan populariteit heeft gewonnen. Dat komt simpelweg omdat het werkt! Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van dry needling in de regio Den Bosch? Kies voor FysioMaatwerk Den Bosch!

Wat is dry needling?
Dry needling is een methode waarbij uw spieren worden behandeld door middel van een naald. Pijn in spieren wordt vaak veroorzaakt door zogenaamde spierverhardingen. Deze spierverhardingen worden door middel van een dry needling behandeling losgemaakt door de spier kort aan te prikken. Het prikje zelf voelt u niet, maar de spier kan wel even kort reageren door aan te spannen. Direct daarna zal de spier zich ontspannen en wordt het herstel bevorderd.

Uw (spier)klachten kunnen door middel van dry needling worden aangepakt. Maar let op: niet elke fysiotherapeut is bekwaam in het uitvoeren van dry needling behandeling. Bent u op zoek naar dry needling in Den Bosch of omgeving (Rosmalen, Vught, Vlijmen), dan is FysioMaatwerk het bedrijf dat u zoekt!

Dry needling in Den Bosch
Last van spierklachten? Dan kunt u een reguliere fysiotherapeut bezoeken, maar beter kiest u voor een specialist op het gebied van dry needling. FysioMaatwerk Den Bosch heeft de beschikking over een sterk team. Dus zoekt u dry needling en woont u in Den Bosch, Rosmalen, Vught en Vlijmen, zoek dan niet verder!