Sportmassage

Sportmassage is een massagevorm die op de spieren gericht is. Tijdens de behandeling worden er verschillende knedingen en strijkingen gebruikt om de spieren te ontdoen van afvalstoffen en overbodige spanning. De circulatie verbetert en de spieren voelen soepeler en meer ontspannen aan.

Sportmassage heeft een preventieve werking en zorgt voor een sneller herstel na het sporten of lichamelijke arbeid. Sportmassage is niet alleen voor sporters, maar is ook geschikt voor mensen die b.v. door stress of verkeerde houding last hebben van spanning, vermoeidheid of stijfheid.

Mocht tijdens een massage vastgesteld worden dat er sprake is van een blessure kan binnen de praktijk doorverwezen worden naar een van de fysiotherapeuten.

Sportmassage is een preventieve behandeltherapie en daarom geen onderdeel van fysiotherapie. De behandelingen worden daarom niet door uw zorgverzekeraar vergoed. Klik hier voor de tarieven.

Wilt u een afspraak inplannen voor sportmassage? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op!