Vacature

Fysiotherapeut met ambitie

Wij zijn per direct op zoek naar een leergierige, ondernemende fysiotherapeut die onze praktijk zou willen komen versterken. Onze nieuwe collega bieden wij naast een passend salaris de mogelijkheid om door te groeien tot maatschap lid en, voor op de langere termijn, praktijkeigenaar te worden.

Wat je kan verwachten:

-   Mogelijkheid om je zelf te ontwikkelen 
-   Flexibele werkdagen
-   Vrijheid om eigen initiatieven in de praktijk in te brengen en te ontwikkelen 
-   Passend salaris met goede secundaire voorwaarden.

In onze praktijk hebben we een breed scala aan patiënten. De praktijk heeft nog de ruimte en mogelijkheden om verder te groeien. Naast ondernemend ben je betrokken met het team, flexibel en heb je een gezonde visie op de toekomst binnen ons vak.

Durf je deze uitdaging aan, neem dan voor meer informatie contact op met Richard Craamer, mede-eigenaar en manueel therapeut van de praktijk. Dit kan je doen door te mailen naar denbosch@fysiomaatwerk.nl, te bellen naar 073 - 642 95 72 of door binnen te komen lopen in de praktijk.

 

Assistent Fysiotherapeut

Voor de functie van assistent fysiotherapeut zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega.

 De functie bestaat uit het geven van medische trainingstherapie, revalidatie en (medische) bootcamp. 

 Wat kan je verwachten:

-       10 uur per week ( waarvan 2 avonden )

-       Uitzicht op vast contract en uitbreiding uren

-       Passend salaris en goede secundaire voorwaarden 

Wie zoeken wij:

 Onze voorkeur gaat uit naar een fysiotherapeut in opleiding of iemand met een afgeronde opleiding MBO sport niveau 4 . 

 In onze praktijk hebben we een breed scala aan patiënten waardoor je veel ervaring op kan doen. Waar mogelijk, grijp je bovendien kansen om jezelf persoonlijk te ontwikkelen. Daarnaast ben je betrokken met het team, flexibel en initiatiefrijk.

Meer informatie of heb je interesse?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Richard Craamer, mede-eigenaar en manueel therapeut van de praktijk. Dit kan je doen door te mailen naar denbosch@fysiomaatwerk.nl, te bellen naar 073 - 642 95 72 of binnen te komen lopen in de praktijk.

Manueel Therapeut (evt. i.o.)

Wij zijn per direct op zoek naar een leergierige, ondernemende manueel therapeut die in onze praktijk zou willen komen werken.

Wat je kan verwachten:

-   20 uur per week 
-   flexibele werkdagen
-   uitzicht op een vast contract
-   passend salaris met goede secundaire voorwaarden

Wie zoeken wij?

Onze voorkeur gaat uit naar een manueel therapeut (evt. i.o.) die ambitieus en ondernemend is. In onze praktijk hebben we een breed scala aan patiënten waardoor je veel ervaring op kan doen. Waar mogelijk, grijp je bovendien graag kansen om jezelf persoonlijk te ontwikkelen. Daarnaast ben je betrokken met het team, flexibel en initiatiefrijk.

Meer informatie of heb je interesse?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Richard Craamer, mede-eigenaar en manueel therapeut van de praktijk. Dit kan je doen door te mailen naar denbosch@fysiomaatwerk.nl, te bellen naar 073 - 642 95 72 of binnen te komen lopen in de praktijk.