Vacature

Manueel Therapeut (evt. i.o.)

Wij zijn per direct op zoek naar een leergierige, ondernemende manueel therapeut die in onze praktijk zou willen komen werken.

Wat je kan verwachten:

-   20 uur per week 
-   flexibele werkdagen
-   uitzicht op een vast contract
-   passend salaris met goede secundaire voorwaarden

Wie zoeken wij?

Onze voorkeur gaat uit naar een manueel therapeut (evt. i.o.) die ambitieus en ondernemen is. In onze praktijk hebben we een breed scala aan patiënten waardoor je veel ervaring op kan doen. Waar mogelijk, grijp je bovendien graag kansen om jezelf persoonlijk te ontwikkelen. Daarnaast ben je betrokken met het team, flexibel en initiatiefrijk.

Meer informatie of heb je interesse?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Richard Craamer, mede-eigenaar en manueel therapeut van de praktijk. Dit kan je doen door te mailen naar denbosch@fysiomaatwerk.nl, te bellen naar 073 - 642 95 72 of binnen te komen lopen in de praktijk.

Kinderfysiotherapeut

Wat kan je verwachten?

-   15-20 uur kinderfysiotherapie per week
-   flexibele werkdagen
-   zuigelingen tot pubers
-   motorische stoornissen tot sportblessures
-   uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
-   passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

 Wie zoeken wij?

Fysiomaatwerk Den Bosch verleent al ruim 25 jaar fysiotherapeutische zorg aan kinderen waardoor onze praktijk hier al lang bekend om staat. Het is daarom ook de bedoeling het huidige bestand aan kinderfysiotherapie-patiënten te behouden en, waar mogelijk, uit te breiden. Je hebt dan ook een afgeronde masteropleiding kinderfysiotherapie (of in opleiding tot ) met ondernemend vermogen. Daarnaast ben je flexibel, initiatiefrijk, betrokken en vind je persoonlijke ontwikkeling belangrijk.

 Waar kom je te werken?

Fysiomaatwerk Den Bosch is een fysiotherapiepraktijk met vijf therapeuten en een assistent fysiotherapeut. We hebben allemaal onze eigen specialisatie waarmee we gebruik maken om kwalitatieve zorg te verlenen. Tevens benutten we graag kansen in de omgeving om het patiëntenbestand uit te breiden.

Fysiomaatwerk Den Bosch is een zelfstandige, particuliere fysiotherapiepraktijk dat deel uitmaakt van een netwerk met locaties in Heeswijk, Uden, Veghel en Zeeland. Onze praktijk beschikt over een centrale hal met informatiebalie, 5 grote behandelkamers en een moderne oefenzaal. De praktijk is gevestigd in de wijk Maaspoort omringd door diverse basisscholen, sportverenigingen en er worden regelmatig evenementen georganiseerd.

 Wat bieden wij?

Wij bieden een functie om ons open en collegiaal team te versterken en daarmee het huidige patiëntenbestand voor kinderfysiotherapie voort te zetten. We bieden een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een aanstelling met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd bij tevredenheid.

 Meer informatie of heb je interesse?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Richard Craamer, mede-eigenaar en manueel therapeut van de praktijk. Dit kan je doen door te mailen naar denbosch@fysiomaatwerk.nl, te bellen naar 073 - 642 95 72 of binnen te komen lopen.

Fysiotherapeut

Voor uitbreiding van onze praktijk zijn wij op zoek naar collega's met specialistische opleidingen.

Wij denken hierbij aan:

-   beweeggroepen
-   bekkenbodem therapeut
-   hand therapeut
-   geriatrisch fysiotherapeut.

Geïnteresseerde specialistische therapeuten kunnen bij ons werken in loondienstverband of kunnen zelfstandig een ruimte huren.

Voor informatie kunt u contact opnemen met de praktijk.