Vacature

Startend fysiotherapeut

Wij zijn per direct op zoek naar een leergierige, ondernemende fysiotherapeut die in onze praktijk voor fysiotherapie zou willen komen werken.

Wat je kan verwachten:

-   20 uur per week werk
-   flexibele werkdagen
-   werken met revalidatiepatiënten in de trainingszaal
-   uitzicht op een vast contract
-   passend salaris met goede secundaire voorwaarden

Wie zoeken wij?

Onze voorkeur gaat uit naar een startende fysiotherapeut die ambitieus en ondernemen is. In onze praktijk hebben we een breed scala aan patiënten waardoor je veel ervaring op kan doen. Waar mogelijk, grijp je bovendien graag kansen om jezelf te persoonlijk te ontwikkelen. Daarnaast ben je betrokken met het team, flexibel en initiatiefrijk.

Meer informatie of heb je interesse?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Richard Craamer, mede-eigenaar en manueel therapeut van de praktijk. Dit kan je doen door te mailen naar denbosch@fysiomaatwerk.nl, te bellen naar 073 - 642 95 72 of binnen te komen lopen in de praktijk.

Assistent fysiotherapeut/Medische trainer

Wat kan je verwachten?

-   actief werken aan de gezondheid van mensen
-   onderdeel uitmaken van het fysiotherapeutisch revalidatieproces
-   ± 20 uur per week met mogelijkheid tot uitbreiding
-   passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
-   beschikbaar zowel binnen als buiten kantoortijden 

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar iemand die super gemotiveerd is om de behandelend fysiotherapeut te ondersteunen tijdens het revalidatietraject door mensen te begeleiden, ondersteunen en motiveren in onze moderne oefenzaal. Je legt makkelijk contact met mensen en kan goed samenwerken in een divers team met verschillende specialisaties.

Fysiomaatwerk Den Bosch biedt naast fysiotherapeutische zorg, ook medische trainingstherapie en een bootcamp onder deskundige begeleiding aan. Bij de medische trainingstherapie trainen mensen in groepjes van 5-6 personen individueel nadat ze een blessure hebben gehad of gewoon om actief te werken aan hun gezondheid. Het is daarom de bedoeling dat jij deze mensen deskundige begeleiding biedt. Je hebt dan ook affiniteit met sport en bewegen en hebt hierin een Mbo of Hbo opleiding afgerond.

Waar kom je te werken?

Fysiomaatwerk Den Bosch verleent al ruim 25 jaar fysiotherapeutische zorg en is gevestigd in de wijk Maaspoort te ’s-Hertogenbosch. We zijn een team met vier fysiotherapeuten en een assistent fysiotherapeut. We hebben allemaal onze eigen specialisatie waar we gebruik van maken om kwalitatieve zorg te verlenen. Tevens benutten we graag kansen in de omgeving om het patiëntenbestand uit te breiden.

Meer informatie of heb je interesse?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Richard Craamer, mede-eigenaar en manueel therapeut van de praktijk. Dit kan je doen door te mailen naar denbosch@fysiomaatwerk.nl, te bellen naar 073 - 642 95 72 of binnen te komen lopen.

Kinderfysiotherapeut

Wat kan je verwachten?

-   15-20 uur kinderfysiotherapie per week
-   flexibele werkdagen
-   zuigelingen tot pubers
-   motorische stoornissen tot sportblessures
-   uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
-   passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

 Wie zoeken wij?

Fysiomaatwerk Den Bosch verleent al ruim 25 jaar fysiotherapeutische zorg aan kinderen waardoor onze praktijk hier al lang bekend om staat. Het is daarom ook de bedoeling het huidige bestand aan kinderfysiotherapie-patiënten te behouden en, waar mogelijk, uit te breiden. Je hebt dan ook een afgeronde masteropleiding kinderfysiotherapie (of in opleiding tot ) met ondernemend vermogen. Daarnaast ben je flexibel, initiatiefrijk, betrokken en vind je persoonlijke ontwikkeling belangrijk.

 Waar kom je te werken?

Fysiomaatwerk Den Bosch is een fysiotherapiepraktijk met vijf therapeuten en een assistent fysiotherapeut. We hebben allemaal onze eigen specialisatie waarmee we gebruik maken om kwalitatieve zorg te verlenen. Tevens benutten we graag kansen in de omgeving om het patiëntenbestand uit te breiden.

Fysiomaatwerk Den Bosch is een zelfstandige, particuliere fysiotherapiepraktijk dat deel uitmaakt van een netwerk met locaties in Heeswijk, Uden, Veghel en Zeeland. Onze praktijk beschikt over een centrale hal met informatiebalie, 5 grote behandelkamers en een moderne oefenzaal. De praktijk is gevestigd in de wijk Maaspoort omringd door diverse basisscholen, sportverenigingen en er worden regelmatig evenementen georganiseerd.

 Wat bieden wij?

Wij bieden een functie om ons open en collegiaal team te versterken en daarmee het huidige patiëntenbestand voor kinderfysiotherapie voort te zetten. We bieden een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een aanstelling met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd bij tevredenheid.

 Meer informatie of heb je interesse?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Richard Craamer, mede-eigenaar en manueel therapeut van de praktijk. Dit kan je doen door te mailen naar denbosch@fysiomaatwerk.nl, te bellen naar 073 - 642 95 72 of binnen te komen lopen.

Fysiotherapeut

Voor uitbreiding van onze praktijk zijn wij op zoek naar collega's met specialistische opleidingen.

Wij denken hierbij aan:

-   beweeggroepen
-   bekkenbodem therapeut
-   hand therapeut
-   geriatrisch fysiotherapeut.

Geïnteresseerde specialistische therapeuten kunnen bij ons werken in loondienstverband of kunnen zelfstandig een ruimte huren.

Voor informatie kunt u contact opnemen met de praktijk.