Welkom bij Fysiomaatwerk Den Bosch

voor manuele & fysiotherapie

Gewaarborgde kwaliteit

ISO 9001 gecertificeerd en PlusPraktijk

Welkom op 5 locaties

Den Bosch, Heeswijk, Uden, Veghel & Zeeland

Spreekuur

Iedere dinsdagavond

tussen 17.30 en 18.30

inloopspreekuur  

Ons adres

Lugteren 39 

5237 JV Den Bosch

073-642-9572

denbosch@fysiomaatwerk.nl

Snelle afspraak

Als u voor 10.00 uur belt, kunnen wij u nog dezelfde dag een afspraak geven 

Kinderfysiotherapie Den Bosch


Fysiotherapie is een vak apart. Het bewegingsapparaat van het menselijk lichaam is complex en veelzijdig. Een specialisme binnen de fysiotherapie is de kinderfysiotherapie. Een kinderfysiotherapeut is gespecialiseerd in de diagnostisering en behandeling van klachten aan het bewegingsapparaat bij kinderen. Het is een feit dat kinderen nog in de groei zijn en daarmee moet een kinderfysio terdege rekening houden gedurende het behandeltraject. Bent u op zoek naar kinderfysiotherapie in Den Bosch, dan bent u bij FysioMaatwerk Den Bosch aan het juiste adres.

Wanneer kinderfysiotherapie?
De ontwikkeling van een kind is een breed vakgebied. Als er op bewegingsvlak problemen optreden in de ontwikkeling, dan kan een bezoek aan de kinderfysiotherapeut uitkomst bieden. Afhankelijk van de hulpvraag, stelt de kinderfysio een diagnose of plan op. Daarbij is het uiteindelijke doel altijd om de ontwikkeling van het bewegingsapparaat van het kind zo natuurlijk en optimaal mogelijk te laten verlopen. De kinderfysiotherapeut stelt vast hoe het met de motoriek van het kind is gesteld, waar de problemen zich voordoen en hoe dat optimaal behandeld kan worden. Twee veelvoorkomende diagnoses en/of problemen zijn een voorkeurshouding en schrijfproblematiek/schrijfproblemen.

De ontwikkelingsfase van een kind is essentieel, vandaar dat een specifieke kinderfysio een meerwaarde is. Bent u op zoek naar kinderfysiotherapie in Den Bosch of omstreken (Rosmalen, Vught, Vlijmen), kies dan voor het sterke team van FysioMaatwerk.

Kinderfysiotherapie in Den Bosch
Niet elke fysiotherapeut is gespecialiseerd in het observeren, diagnostiseren en behandelen van kinderen. Goede kinderfysiotherapie in Den Bosch vinden is niet zo gemakkelijk. FysioMaatwerk Den Bosch biedt echter een sterk team aan, met gespecialiseerde kennis op dit vlak. Woont u in de regio, bijvoorbeeld in of nabij de plaatsen Rosmalen, Vught of Vlijmen, dan is het eveneens een goede keuze. Voor een goede (motorieke) ontwikkeling van uw kind, is de kwaliteit van de behandeling immers het allerbelangrijkste.