Manueel therapie Maaspoort - FysioMaatwerk Den Bosch

Manueel therapie Den Bosch


Manuele therapie of manueel therapie is een specialisme binnen het bredere vakgebied van de fysiotherapie. Een manueel therapeut is een fysio die is gespecialiseerd in pijn- of bewegingsklachten bij de wervelkolom of gewrichten in armen of benen. Heeft u dus last van nek-, schouder- of rugklachten, of pijn bij het bewegen van gewichten, dan is de manueel therapeut de persoon die u verder kan helpen. Bent u op zoek naar manueel therapie in Den Bosch of omgeving (Rosmalen, Vught, Vlijmen), dan is FysioMaatwerk Den Bosch het bedrijf dat u zoekt.

Wanneer is manuele therapie nuttig?
Zoals gezegd is een manueel therapeut gespecialiseerd in het bewegingsapparaat dat gerelateerd is aan de wervelkolom en gewrichten in armen en benen. Veel mensen kiezen er nog altijd voor om in geval van pijn- of bewegingsklachten een afspraak te maken bij de huisarts. De manueel therapeut is echter direct en vrij beschikbaar voor iedereen. In geval van dergelijke klachten kiest u beter voor een manueel therapeut. Wilt u manueel therapie volgen in Den Bosch, dan is dat mogelijk.

Manueel therapie in Den Bosch
FysioMaatwerk heeft een ervaren en sterk team voor u klaar staan. Dus bent u op zoek naar manueel therapie in Den Bosch, kies dan voor FysioMaatwerk. U bent dan verzekerd van een persoonlijke aanpak en een specifiek ingericht behandelingsplan, met als doel om uw herstel of revalidatie optimaal te laten verlopen. Theoretische kennis en ervaringskennis worden samengebracht om een optimale therapie te verzorgen.