Manuele therapie Den Bosch - FysioMaatwerk Den Bosch

Manuele therapie Den Bosch


De termen fysiotherapie en manuele therapie worden regelmatig door elkaar gebruikt. Manuele therapie is een specifiek onderdeel van de fysiotherapie als geheel. Een manueel therapeut is gespecialiseerd in klachten die in verband staan met de wervelkolom en de beweging van gewrichten. Ervaart u problemen met bewegingen op dit vlak, dan is de manueel therapeut degene die u kan helpen. Bent u op zoek naar manuele therapie in Den Bosch of omgeving? FysioMaatwerk Den Bosch beschikt over een sterk team van manueel therapeuten.

Wanneer manuele therapie?
In vrijwel alle gevallen komt de manueel therapeut in actie in geval van bewegingsklachten. Meer specifiek gaat het dan om pijn- of bewegingsklachten aan de wervelkolom of gewrichten in armen en benen. Een manueel therapeut is binnen dit specialisme opgeleid om diagnoses te stellen en om bijbehorende behandelplannen op te stellen en uit te voeren. Voor manuele therapie in Den Bosch of omgeving (Rosmalen, Vught, Vlijmen) bent u bij FysioMaatwerk Den Bosch aan het juiste adres.

Manuele therapie in Den Bosch
Wanneer u ervoor kiest om een manueel therapeut van FysioMaatwerk Den Bosch in te schakelen, dan bent u verzekerd van een goede diagnostisering en behandeling van uw klachten. Aangezien fysiotherapie is vrijgegeven, bent u bovendien niet gebonden aan een verwijsbriefje van uw huisarts. Heeft u klachten aan hoofd, nek, rug of gewrichten, dan bent u bij een manueel therapeut op de juiste plaats. Voor manuele therapie in Den Bosch en omstreken van de beste kwaliteit kiest u voor FysioMaatwerk Den Bosch. Een persoonlijke en doelgerichte behandeling staan centraal.